Desert faguri

de Toamna07 in Prajituri, 23 Noi 2012 | 196069 vizualizari

COMENTARII (39)

jolygina 1

24.11.2012, 21:11

Teo 1

24.11.2012, 22:59

prajiturile copilariei! bune de tot!

Toamna07 1

25.11.2012, 12:42

anseeea 1

29.12.2012, 18:25

trebuie sa ungem forma cu ulei?

Toamna07 1

30.12.2012, 15:42

Da,se unge cu putin ulei la inceput,apoi merge struna!

moi_miruna 1

13.01.2013, 16:15

Sunt extra-mega-super bune! Le-am incercat astazi exact dupa reteta ta!! Multumesc de o mie de ori!!

Toamna07 1

13.01.2013, 17:20

Sunt incantata!

deea2686 1

24.07.2013, 19:33

as face si eu dar nu am forma

GJ203702390 1

24.07.2013, 21:28

am sieu forma si le-am facut dupa reteta mea dar o sa fac si reteta voastra

nadea68 1

24.07.2013, 21:44

le ador si as vrea tare mult sa le fac dar nu am forma

Aurelia 07_07 1

12.12.2013, 14:11

lauratm 1

03.01.2014, 11:08

dar nu mai am forma , a ruginit ! dar am vazut alt bucataras ca le face in aparatul de vafe ...

Pushaa 1

28.01.2014, 15:09

bune...abia astept sa fac si eu!

BMF 1

08.10.2017, 18:01

Da, din pacate aparatul nu se gaseste in comert. Crema pe care o folosesc la aceste fursecuri este de lamaie si este foarte racoroasa:
300 gr. rahat, 2 lamai, 100 gr. unt.

Rahatul se da prin masina de tocat
1lamaie se curata de coaja si impreuna cu cealalta ( cu coaja) se dau prin masina de tocat. Atentie la samburi. Apoi se amesteca incet cu untul care este lasat la temperatura camerei sa se inmoaie.

Pofta buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri