Desert fursecuri Alba ca zapada

de mihasara in Dulciuri, 16 Mar 2020 | 5488 vizualizari

 

Minunate!

 

INGREDIENTE

  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 60 g zahar tos
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita praf de copt

Crema:

  • 150 g mascarpone
  • 150 g ciocolata alba
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 linguri zeama de lamaie- sau dupa gust.
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 praf sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Alba ca zapada:

 Preincalzim cuptorul la 170 grade C.

Mixam  ouale cu praful de sare pana cand acestea isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul  treptat, mixand continuu.Adaugam esenta de vanilie si uleiul treptat. Mixam putin pana se incorporeaza uleiul si adaugam faina si praful de copt cernute impreuna. Le incorporam cu o spatula sau cu un tel cu miscari ample de sus in jos, prin rasturnare.
Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui posh sau chiar cu o lingurita.Dam tava la cuptor, pentru 10 minute la 170 grade C. Dupa cele 10 minute, scoatem tava din cuptor si lasam fursecurile sa se raceasca si abia dupa le vom scoate din tava.

Crema:

Topim ciocolata alba  la bain marie.
Amestecam pana cand ciocolata se va topi in totalitate. 
Lasam ciocolata topita sa se raceasca la temperatura camerei.
Mixam untul pentru aproximativ 2 minute la viteza moderata a mixerului
.Adaugam crema de mascarpone si mixam doar cat sa o incorpororam si adaugam ciocolata topita care s-a racit la tempratura camerei si  esenta de vanilie dupa care mixam pentru 10-15 secunde.
Umplem jumatate din cojile de fursecuri, le unim cu cele fara crema  presandu-le putin si le tavalim prin nuca de cocos rasa.
Dam la rece pentru o ora-doua si servim. 😊

TIPS-URI

1

Pentru ornat folosim fulgi de nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Alba ca zapada" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu capsuni si crema de vanilie