Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata

de cristina1985 in Dulciuri, 27 Oct 2019 | 258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g unt de arahide, fin
  • 100 g unt
  • 100 g zahar brun
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • 1 ou
  • 190-200 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata cu lapte (de calitate)
Portii: 28
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata:

Untul la temperatura camerei se amesteca cu cele doua tipuri de zahar si untul de arahide, fin. Se adauga oul, apoi praful de copt si faina, treptat, pana rezulta un aluat usor de modelat, nelipicios. Se fac bilute din el care se asaza in tava (tapetata cu hartie de copt). Se introduc in cuptorul preincalzit, timp de 15-20 minute, la foc mic. Cand sunt gata, se lasa la racit.


Glazura: ciocolata se topeste pe baie de aburi, apoi se ung fursecurile cu ajutorul unei lingurite.


Mi-au iesit 28 de bucati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu unt de arahide si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

dantes 1

29.10.2019, 09:51

Deliciose!

Panacris 1

29.10.2019, 13:41

cristina1985 1

29.10.2019, 15:42

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

13642 puncte

Bya Ralu

9840 puncte

MotanLaOale

8126 puncte

Constelatialeu

4816 puncte

Rocsi

4674 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de curcan
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu zmeura si ciocolata