Desert fursecuri fine cu ciocolata si nuca

de - Andreea - in Dulciuri, 24 Mar 2018 | 3294 vizualizari

COMENTARII (39)

mena29 1

24.03.2018, 17:16

Delicioase, Andreea!

Bucataras Diana 1

24.03.2018, 17:17

- Andreea - 1

24.03.2018, 17:19

Mena

- Andreea - 1

24.03.2018, 17:19

Diana

MotanLaOale 1

24.03.2018, 17:20

katty 1

24.03.2018, 17:36

Ce bine arata!

RODIMUR 1

24.03.2018, 17:58

Cu adevărat fine și delicioase!

Ina 1

24.03.2018, 18:04

or fi migaloase, dar chiar sunt de efect

madi_marin 1

24.03.2018, 18:13

wooow! suuuper!

- Andreea - 1

24.03.2018, 18:15

Motan

- Andreea - 1

24.03.2018, 18:15

Katty

- Andreea - 1

24.03.2018, 18:16

Rodica

- Andreea - 1

24.03.2018, 18:16

Ina

- Andreea - 1

24.03.2018, 18:16

Madi

RuxyRux 1

24.03.2018, 18:57

Minunate!

- Andreea - 1

24.03.2018, 19:13

Ruxy

Panacris 1

24.03.2018, 19:15

- Andreea - 1

24.03.2018, 19:24

Cris

Bya Ralu 1

24.03.2018, 20:34

super

Rahela Velicu 1

24.03.2018, 20:51

Moni_alex 1

24.03.2018, 20:59

Bune!

Rocsi 1

24.03.2018, 21:24

Ce m-as rasfata cu cateva fursecuri de la tine!

Corinuta 1

24.03.2018, 21:47

Ce bunatati ne-ai adus!

Dulciuri cu Georgiana 1

24.03.2018, 22:08

Cu ciocolata !

- Andreea - 1

25.03.2018, 10:17

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema din gem de caise si cu alune