Desert fursecuri Milano

de Ina in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 2462 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de la Ruxy, fursecurile avand mare  priza la prichindeii prezenti la intalnirea de la Paltinis ( Dragos nu se mai dezlipea de cutii si mi-a zis ca-s cele mai bune fursecuri :X  :))  )

 

INGREDIENTE

  • 8 albusuri
  • 400 gr faina
  • 250 gr unt
  • 500 gr zahar pudra
  • vanilie
  • un praf de sare
  • bucati ciocolata menaj
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri Milano:

Untul se pastreza o ora la temperatura camerei, apoi se mixeaza pana devine spuma.

Adaugam zaharul pudra si vanilia, apoi albusurile spuma si mixam  pana se umfla si obtinem o crema pufoasa.

Completam cu faina si praful de sare si omogenizam totul.

Luam cu o lingurita din compozitia obtinuta si asezam gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Pastram distanta intre gramajoare intrucat la coacere acestea se dilata si devin mai plate.

Presaram deasupra bucatele de ciocolata si coacem fursecurile pentru 10 minute, in cuptorul incins la 200 grade.

Scoatem fursecurile pe un gratar si le lasam la racit.

Sunt extrem de gustoase! Aerate, fragede in interior si crocante la exterior. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri Milano" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de vara cu iaurt si caise