Desert inghetata de mure

de oanapl in Dulciuri, 26 Sep 2020 | 949 vizualizari

 

Vă invit să încercați o înghețată delicioasă și foarte ușor de pregătit.

 

INGREDIENTE

  • 400 g iaurt
  • 400 g mure congelate (sau alte fructe de pădure)
  • 80 g miere
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de mure:

Înainte de a face înghețata, se pune cutia de iaurt în congelator pentru 30-60 de minute.
Se scot fructele și iaurtul din congelator.
Se pun murele într-un robot și se mărunțesc. Se adaugă iaurtul semi înghețat și mierea și se mixează din nou timp de 20-30 de secunde.
Se deschide capacul robotului și se amestecă cu o spatulă. Se mixează iar câteva secunde, până când se obține o înghețată omogenă.
Ea poate fi mâncată așa, dar dacă doriți o consistență mai tare, se transferă într-o caserolă care se bagă la congelator 3-4 ore. La jumătatea timpului, se deschide caserola și se amestecă bine înghețata, pentru o textură și mai fină.
Dacă aveți mașină de înghețată, puteți transfera compoziția din robot în ea și să o amestecați până când se mai întărește și are consistența dorită.

TIPS-URI

1

Ideal ar fi să treceți printr-o strecurătoare murele după ce le blenduiți, deoarece nu se mărunțesc perfect și mai rămân sâmburi, care se simt în momentul în care mâncați înghețata.

2

mai puteți adăuga miere dacă nu e suficient de dulce pentru voi

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de mure" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Clatite si nu prea...