Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura

de Criss in Vegan / Raw vegan, 30 Iul 2017 | 189 vizualizari

 

In aceasta perioada caniculara, o inghetata e mai mult decat binevenita. Si cand e 100% naturala, sanatoasa, fara prea multe calorii, cu atat mai bine.  Nu pot sa spun ca sunt o fana a curentului raw-vegan, insa unele retete imi plac, mai ales daca sunt simple si rapide cum e si aceasta inghetata. Avem nevoie doar de banane bine coapte, congelate si de orice alt fruct de sezon. Mie imi place combinatia de banane si fructe de padure, care e una delicioasa. Daca bananele sunt bine coapte si dulci, nici nu mai e nevoie de alt indulcitor. Eu am picurat totusi putina miere de albine, dar numai asa, de fita. :D

 

INGREDIENTE

  • 3 banane congelate 
  • 150 g zmeura proaspata 
  • 1 lingurita miere de albine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura:

In vasul blenderului vertical, se pun bananele congelate, zmeura si mierea si se mixeaza pana rezulta o compozitie cremoasa.


Daca doriti, se mai poate pune in congelator, daca va place inghetata mai cremoasa, atunci va fi perfecta, nu mai e nevoie sa o congelati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata raw-vegana cu banane si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

miki_a 1

31.07.2017, 10:22

Extrem de simplă și răcoritoare!

noiinbucatarie 1

31.07.2017, 16:55

Rocsi 1

31.07.2017, 21:42

O cupa vreau si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Arroz a la cubana