Desert la pahar cu cirese, biscuiti si crema de mascarpone

de deyutzky in Dulciuri, 11 Mar 2020 | 4354 vizualizari

COMENTARII (28)

RODIMUR 1

11.03.2020, 13:35

Ce frumos, arată...!

MotanLaOale 1

11.03.2020, 13:42

Rahela Velicu 1

11.03.2020, 13:57

deyutzky 1

11.03.2020, 14:09

Rodimur

deyutzky 1

11.03.2020, 14:09

Motan

deyutzky 1

11.03.2020, 14:09

Rahela

Bucataras Diana 1

11.03.2020, 15:11

deyutzky 1

11.03.2020, 15:48

Diana

Adi 1

11.03.2020, 17:16

Bun!

Bunica 1

11.03.2020, 17:28

Ce bine arata!

Catalina L 1

11.03.2020, 17:40

minunat

laura_n 1

11.03.2020, 17:44

Inca o data oau! )) Big like si pentru desert!

deyutzky 1

11.03.2020, 17:52

Laura )))))) nu ma deochea

deyutzky 1

11.03.2020, 17:52

Adi

deyutzky 1

11.03.2020, 17:53

Buni

deyutzky 1

11.03.2020, 17:53

Catalina

Rocsi 1

11.03.2020, 21:07

Ce minunat ar fi un asa desert acum!

deyutzky 1

12.03.2020, 02:05

Rocs

katty 1

12.03.2020, 16:30

Ooooo! Sa asteptam ciresele!

cristinutanicolita 1

12.03.2020, 20:37

Ce bine arată!

Panacris 1

13.03.2020, 10:35

Ancutsa 1

13.03.2020, 14:32

Tare bun!

Gherca Daniela 1

13.03.2020, 16:15

deyutzky 1

13.03.2020, 20:21

dantes 1

18.03.2020, 09:45

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem (reteta video)