Desert madlene cu suc de clementine

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 28 Dec 2019 | 1720 vizualizari

 

Am avut ca inspiratie reteta de madlene a lui Merisor, numai ca eu am vrut sa le fac cu suc de clementine.
Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 50 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 100 ml suc de clementine
  • 200 g faina
  • 5 g praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert madlene cu suc de clementine:

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Se adauga untul topit si sucul de clementine.

Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.

Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.

Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.

Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert madlene cu suc de clementine" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Alba ca Zapada