Desert mini ecleruri

de RODIMUR in Prajituri, 24 Ian 2018 | 4199 vizualizari

COMENTARII (54)

MotanLaOale 1

24.01.2018, 17:47

RODIMUR 1

24.01.2018, 17:56

Mulțumesc frumos, Motănel!

Bunica 1

24.01.2018, 18:16

Ce bunatate ai facuuuuut!

mihaelar63 1

24.01.2018, 18:16

Rodica, eu le accept si pe cele ne-decorate

Valclaudia 1

24.01.2018, 18:17

cer si eu, portie dubla!!

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:24

Mulțumesc frumos, Buni! Într-adevăr, gustăndu-le, am avut o senzație foarte plăcută. Nu semăna deloc cu eclerurile fade și parcă apoase pe care le mâncasem până acum. Cred că gustul acesta rafinat a venit din zahărul pus în aluat și din untul din aluat și mai ales din crema patisieră...!

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:25

Mulțumesc, Mihaela pentru apreciere, dar să știi că decorul le face și mai bune, pentru că aduce un plus de savoare...!

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:26

Desigur, Claudia, cu mare plăcere! Bine că ai cerut prima, pentru că sigur se vor termina foarte repede... Deja trebuie să mă gândesc la următoarea prăjitură...

madi_marin 1

24.01.2018, 18:30

delicioase! si noi facem destul de des

oanapl 1

24.01.2018, 18:32

Si eu vreau o portie! Arata minunat!

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:38

Mulțumesc frumos, Madi! Eu am făcut pentru prima dată, dar voi mai face, pentru că nu se compară cu ce am gustat până acum...

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:38

Cu plăcere, Oana! Bine că mai sunt ... yahoo06.gif

gaby_duceag 1

24.01.2018, 18:42

foarte faine!

vasimur 1

24.01.2018, 18:47

Rahela Velicu 1

24.01.2018, 18:50

Preferatele mele, eclere nuu refuz niciodata!

Ina 1

24.01.2018, 18:52

eu am gasit valabile ambele forme si folosesc tot "eclere"

UrsanMihaela 1

24.01.2018, 18:56

interesanta povestea lor, deosebite ca aspect, sper ca au fost gustoase

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:58

Mulțumesc frumos, Gaby!

RODIMUR 1

24.01.2018, 18:59

Mă bucur că-ți plac, Mimi! Păcat că nu poți să le guști pe astea...

RODIMUR 1

24.01.2018, 19:07

Bine, Ina! Și mie-mi place mai mult cum sună "eclere", dar prea multe surse am găsit în care precizau că forma corectă este "ecleruri" ... https://dexonline.ro/definitie/ecler/763351
https://destepti.ro/cum-este-corect-eclere-sau-ecleruri
https://dexonline.net/definitie-ecler
https://www.avocatnet.ro/articol_38418/Voi-mancati-eclere-sau-ecleruri.html
http://dictionare.edu.ro/definitie/ecler/763351
http://www.thos.ro/2017/09/ecler-ecleruri-eclere-cum-e-corect.html
https://cum-se-scrie.ro/un-ecler-doua/ ș.a.m.d.
Sincer, și mie-mi place mai mult cum sună "eclere", dar nu pot folosi ceva ce Academia Română spune că e greșit......!

RODIMUR 1

24.01.2018, 19:09

Mulțumesc, Mihaela Ursan! Au fost (și sunt încă!) foarte bune, absolut delicioase...!

Rocsi 1

24.01.2018, 19:10

Uite ca ti-ai invins teama si le-ai pregatit! Sunt grozave si imi plac enorm! As cam vrea vreo 5-6 bucati!

RODIMUR 1

24.01.2018, 19:23

Așa este Rocsi, tu m-ai încurajat! Îți și scrisesem că le voi face săptămâna asta, că nu am ce să pierd... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Adi 1

24.01.2018, 20:42

Foarte bune!

RODIMUR 1

24.01.2018, 21:31

Mulțumesc frumos, Adi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert Lemon pie - Tarta cu lamaie