Desert mucenici "ambitiosi"

de Bucataras Monica in Dulciuri, 8 Mar 2015 | 1384 vizualizari

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

08.03.2015, 18:08

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 19:47

MotanLaOale 1

08.03.2015, 19:48

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 19:50

Rocsi 1

08.03.2015, 20:51

Bucataras Monica 1

08.03.2015, 20:53

Puupp.

encike85 1

10.03.2015, 17:48

hmmm foarte buni
Mie mi-a atras atentia insa si "decorul"....imi spui cum ai gatit porumbul?

Bucataras Monica 1

15.03.2015, 19:34

L-am spalat in 3 ape,l-am scus si l-am lasat la inmuiat in alta apa timp de o ora,apoi l-am pus la fiert cu un praf de sare,se lasa la fiert 3 ore la oala obinuita,iar la cea sub presiune o ora. Dupa fierbere,se scoate si se scurge si se amesteca cu zahar si cu esente. Sa ai spor. Astept pozici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sturion pe placa de sare

ieri la 21:15

Gustarea de la ora 10

ieri la 20:26

Mini pizza

ieri la 20:13

Iaurt, cereale și fructe

ieri la 20:11

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Betivul