Desert papanasi cu pesmet

de oana_pisicutza16 in Dulciuri, 4 Apr 2012 | 56096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri gris din grau
  • Topping:
  • 4-5 linguri pesmet
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert papanasi cu pesmet:

Se amesteca branza de vaci scursa cu oul, zaharul si grisul.


Se fac niste bilute si se pun in apa, dupa ce aceasta a inceput sa clocoteasca.


In momentul in care se ridica la suprafata, papanasi sunt fierti. Se scot cu o spumiera pe o farfurie.


Se inacalzeste uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul. Dupa ce se raceste putin se amesteca cu zaharul.


La sfarsit, se tavalesc papanasi prin pesmet pe toate partile si sunt gata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert papanasi cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

oana_pisicutza16 1

06.04.2012, 23:52

multumesc Teo

cocolina 1

19.04.2012, 17:47

Vreau si eu macar 1

dantes 1

02.09.2016, 07:44

Buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert papanasi cu branza de vaci si gris