Desert placinta cu dovleac

de Rahela Velicu in Prajituri, 22 Noi 2017 | 3336 vizualizari

 

Simplu, de sezon, rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac
  • 2 linguri de scortisoara
  • 100 g zahar
  • 1 pachet aluat foietaj
  • zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert placinta cu dovleac:

Mai intai dam dovleacul pe razatoarea mare, apoi il caramelizam impreuna cu zaharul si scortisoara timp de 20-25 de min.

Aluatl foietaj il lasam la dezghetat, apoi il taiem fasii de aprox. 7-8 cm. Punem dovleac pe fiecare fasie, o rulam si o punem in tava tapetata cu hartie de copt. Dupa ce punem toate rulourile in tava le si portionam. 

Dam placinta la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20 de min.

Pudram cu zahar pudra imediat ce o scoatem din cuptor. 

TIPS-URI

1

Se poate pudra si cu scortisoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert placinta cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dovleac