Desert placinta cu dovleac

de Gabriela_Gh in Prajituri, 29 Oct 2018 | 3164 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

29.10.2018, 20:34

O astept pe cea cu mere, dovleacul imi ramane-n gat....

Constelatialeu 1

29.10.2018, 20:35

Si ca sa nu avem vorbe la ''proces'' eu sunt aia carcotasa umoristico-zanatica.....daca deranjez prefer sa mi se spuna direct, in rest, bine ai venit printre noi !

Mitinita 1

29.10.2018, 20:41

Mie-mi place

Merisor 1

29.10.2018, 20:55

Cleme, sperii fata de la primele rețete )))

Merisor 1

29.10.2018, 20:55

Știe de glumă )

laura_n 1

29.10.2018, 20:59

Faina! Si mie imi plac retetele cu dovleac! :

Constelatialeu 1

29.10.2018, 21:02

Merisor n-o sperii, i-am zis sa stie de la bun inceput, sa nu mai am surprize pe parcurs....

MotanLaOale 1

29.10.2018, 21:40

buna buna

Adi 1

29.10.2018, 21:42

Foarte buna!

Rahela Velicu 1

29.10.2018, 23:16

dantes 1

30.10.2018, 08:24

Buna!

Gabriela_Gh 1

30.10.2018, 09:24

Va multumesc !

Ancutsa 1

30.10.2018, 09:43

Buna!

Rocsi 1

30.10.2018, 20:38

Ce bine arata!

mirela0911 1

31.10.2018, 11:56

Imi place mult!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta taraneasca cu gutui