Desert placinta greceasca cu portocale si iaurt - Portokalopita

de Merisor in Prajituri, 15 Feb 2019 | 6396 vizualizari

COMENTARII (30)

RODIMUR 1

15.02.2019, 14:25

Foarte bună și aromată! Eu o fac mai ales iarna (nu știu dacă am scris asta când am postat rețeta, anul trecut...), când portocalele sunt zemoase și dulci. Vara, adeseori portocalele sunt uscate...

Constelatialeu 1

15.02.2019, 14:55

Io astept cand o sa faci Clementinokalopita....

CameliaR 1

15.02.2019, 15:05

Yamyy!

MotanLaOale 1

15.02.2019, 15:07

buna tare

simona72 1

15.02.2019, 15:21

Ne place mult!

Merisor 1

15.02.2019, 16:26

Rodica.... fiecare cu opțiunile lui. Sincer, nu am văzut rețeta ta, nu știu când ai postat-o. Și eu am mai postat-o odată, prin 2014, nu cred că erai tu pe aici atunci, însă pe atunci o preparam sub formă de budincă, fără să o însiropez. Ulterior am servit undeva însiropată și am început s-o prepar și eu așa, că tare bună este rece. O prefer vara pentru că atunci îmi permit să o servesc foarte rece, iarna nu mă dau în vânt după preparatele reci.

vasimur 1

15.02.2019, 16:26

Merisor 1

15.02.2019, 16:28

Cleme, merge și o Clementinokalopita. ) Sigur lui Vali îî va plăcea mai mult decât portokalopita )

Merisor 1

15.02.2019, 16:28

Camy

Merisor 1

15.02.2019, 16:29

Motan

Merisor 1

15.02.2019, 16:30

Simo

Merisor 1

15.02.2019, 16:31

Vasimur

Adrian2016 1

15.02.2019, 16:45

mirela0911 1

15.02.2019, 17:29

Buna a mai fost!

RODIMUR 1

15.02.2019, 17:34

Așa este, Merișor, fiecare face prăjitura cum și când îi place. Eu ziceam că vara m-am păcălit de câteva ori când am cumpărat portocale și erau uscate, ceea ce iarna nu prea se întâmplă. Nu mă îndoiesc că ai făcut și postat mai multe rețete aici, pentru că ești bucătăraș cu vechime, iar eu am pomenit de rețeta mea, doar ca să nu crezi că din spirit de contradicție am scris că-mi place să fac iarna această prăjitură... Am și justificat de ce...Evident, nu este o tragedie dacă n-ai văzut rețeta mea atunci, se mai întâmplă. Nici n-aveai nevoie să o vezi, dacă zici că ai postat una încă din 2014... Eu nu concurez cu nimeni aici și sunt hotărâtă să nu mai particip niciodată la concursuri. Îmi pare rău că ai înțeles altceva din comentariul meu... Dacă știam că s-ar putea întâmpla așa ceva, m-aș fi abținut...

Ina 1

15.02.2019, 17:56

Tare buna a fost, am gustat-o la Praid

mihaelar63 1

15.02.2019, 17:57

Foarte delicioasa !!!! Pe viitor urmaza si Merisorokalopita ?

Merisor 1

15.02.2019, 18:00

Fetelor, mă bucur că v-a plăcut!

Merisor 1

15.02.2019, 18:02

Mihaela, pentru întâlnirea următoare o să mă gândesc la o prăjitură Merișorokalopita și la una Clementinokalopita )))

Ancutsa 1

15.02.2019, 18:57

Tare buna!

miki_a 1

15.02.2019, 19:05

Delicioasă!

Adi 1

15.02.2019, 19:58

Foarte buna!

Auras12 1

15.02.2019, 20:19

Delicioasa prăjitură! O sa o pregătesc și eu

madi_marin 1

15.02.2019, 20:21

Ce buna e!

Rocsi 1

15.02.2019, 21:44

Nu am facut niciodata placinta cu iaurt, desi ma incanta ideea! Cred ca este super buna si aromata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orange pie (portokalopita)