Desert prajitura betivanca

de Constelatialeu in Prajituri, 24 Ian 2013 | 91686 vizualizari

COMENTARII (38)

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:18

Bună, bună!

Lavinia 1

25.01.2013, 10:00

sebirizescu 1

25.01.2013, 16:23

Ana_O 1

25.01.2013, 16:52

super tare recomandarea de la inceput

Alinutza80 1

25.01.2013, 20:11

Merisor 1

26.01.2013, 18:49

Wow, ce faina e asta!
Eu n-am visine din visinata ca tare as face-o
dar o trec la favorite, cine stie, poate fac rost

lia maria 1

02.02.2013, 16:48

tare buna cred ca e

Micutza Luana 1

24.04.2013, 17:07

delicioasa

Patricia Iordache 1

14.07.2013, 09:49

Acum am dat peste reteta si am trecut-o la favorite! Abia astept sa o incerc!

babi5 1

19.07.2013, 09:01

am trecuto la favorite fiindca vreau sa vad daca ma imbat

Giana 1

04.06.2014, 10:31

Ca sa nu ma imbat voi incerca cu visne din compot

andreea21 1

04.06.2014, 12:52

imi spuneti si mie cum fac in ultima parte a retetei cea cu felia de blat laptele si untul?

Constelatialeu 1

04.06.2014, 14:12

Andreea21,e simplu ,una dintre foi o pastrezi intreaga,cealalta o faramitezi si o inmoi in lapte si amesteci sa se formeze ca o pasta,apoi o amesteci cu untul care este moale,nuca si cacaoa si la final visinile.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si cocos