Desert prajitura de post cu crema caramel si unt de arahide

de Merisor in Prajituri, 2 Dec 2015 | 15998 vizualizari

COMENTARII (53)

Zamfira 1

02.12.2015, 20:12

Din asta avem voie sa mancam, e de post, este si foarte buna!!!! Las papanasii si ma mut aici )) Ce bine ti-a reusite, super bunatate!!!!!!!!!

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:13

buna prajiturica

reisnaor_2006 1

02.12.2015, 20:13

o bunatate

Panacris 1

02.12.2015, 20:25

Bunica 1

02.12.2015, 20:26

pentru tine,cea care a făcut o bunătate de prăjitură!

Merisor 1

02.12.2015, 20:29

Meli, lasa papanasii pe mai tarziu, ca e buna rau si asta! )

Merisor 1

02.12.2015, 20:30

Multumesc, Buni drag!

Merisor 1

02.12.2015, 20:30

Bya

Merisor 1

02.12.2015, 20:30

Roxana

Merisor 1

02.12.2015, 20:30

Cris

Ina 1

02.12.2015, 20:36

Ce buna o fi
Cu ce tai tu foile de-ti ies atat de perfecte?

diaconta 1

02.12.2015, 20:36

Offffffffff ce buna o fi

Merisor 1

02.12.2015, 20:40

Ina, le tai cu un cutit cu lama subtire

Merisor 1

02.12.2015, 20:40

A fost, Dia!

MotanLaOale 1

02.12.2015, 20:52

buna buna

Rocsi 1

02.12.2015, 20:53

Iar ai adus prajituri din alea de te lingi pe degete

Constelatialeu 1

02.12.2015, 21:04

Perfectiunea intruchipata...

Rita Ilies 1

02.12.2015, 21:14

Asta e tare pe placul meu.

Adi 1

02.12.2015, 21:22

Delicioasa a fost!

Merisor 1

02.12.2015, 21:23

Asa zici tu, Rita?

Merisor 1

02.12.2015, 21:23

Multumesc, Rocs, Motan, Cleme!

Andra_Constantinescu 1

02.12.2015, 21:26

Foarte buna a fost! Am papat si eu

Merisor 1

02.12.2015, 21:41

Ma bucur ca ai papat!

T I M E A 1

02.12.2015, 21:56

Ce bine arata,!

Merisor 1

02.12.2015, 22:01

Multumesc, Timea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de amandina-varianta Miha