Desert prajitura de vis

de miremirc in Prajituri, 26 Ian 2013 | 327507 vizualizari

COMENTARII (44)

cristeena20 1

12.03.2013, 12:11

de vis..intr-adevar...super bine arata!!!!

Valclaudia 1

13.03.2013, 06:22

super!

coandres 1

13.03.2013, 21:17

am facut-o si eu a iestit superr

Micutza Luana 1

15.03.2013, 16:36

suuper

Alina26 1

19.03.2013, 16:05

cred ca afost foarte buna....!!!!
arata super bine!!!

AnyCostescu 1

13.04.2013, 15:50

chiar ca e de vis..arata super

iulianastefan 1

13.04.2013, 20:00

este intradevar delicioasa,eu am incercat-o.
dar dupa gustul meu ar fi trebuit mai putin unt si mai multa ciocolata in rest merita incercata.

bianca92 1

15.10.2013, 10:04

Foarte bine arata

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 11:17

de vis

tanyapatap 1

19.11.2013, 22:11

DIANA B 1

21.12.2013, 18:12

Oare de ce intotdeauna ce-i de vis e cu foi ???

babi5 1

03.03.2014, 14:24

aura_mares74 1

05.03.2014, 17:43

Prajitura chiar este de vis! Felicitari!
Dar am o mica dilema...La ce temperatura se coc foile si oentru cat timp?
Multumesc anticipat!

Nu e moft 1

05.03.2014, 20:00

arata foarte bine!

AndreeaValentina 1

14.04.2014, 01:46

Da...arata f bine. Am facut si eu aceasta prajitura , insa mi se pare gretoasa din cauza untului care este cam mult dupa parerea mea.

Xandrinne 1

15.06.2014, 11:13

oana_pisicutza16 1

12.12.2014, 19:05

foarte gustoasa abia astept sa o incerc si eu

denyy10 1

15.12.2015, 11:10

Pt.a nu fi gretoasa eu adaug zeama de la 2 lamai sau de la 2 portocale.Iese super gustoasa asa ! Incercati!

Sidy 1

17.12.2018, 08:23

A ajuns preferata familiei ! Arata minunat pe masa festiva...

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu blaturi de albusuri, foi de napolitana si crema de vanilie