Desert prajitura felii de London

de Corinuta in Prajituri, 26 Noi 2010 | 60101 vizualizari

COMENTARII (33)

MIUTA 1

27.11.2010, 23:25

Sylvia 1

27.11.2010, 23:34

wow ce bine arata

gabyta 1

28.11.2010, 02:16

BUNA FETELOR... am facut prajitura exact ca in reteta si nu am fost prea incantata. se simtea f tare untul,, mie nu mia crescut absolut deloc,, iar la taiere era foarte sfarmicioasa si nu textura de blat cum arata in poza... si mor de dor sa mananc praji cu nuca,,, unde am gresit?

gabyta 1

28.11.2010, 15:50

buna ,, acum vad de ce nu mi-a iesit ,,, initial reteta era ,,: blat:350 gr faina si 4 galbenusuri,, acum 6,, si clar bicarbonat acum ,, inainte nu,,, oricum daca a stat la rece 1 zi e comestibila ,,, am sa o incerc in varianta corecta ,,ptr ca sigur e delicioasa,,,

nanalex 1

22.12.2010, 13:12

este o prajitura foarte veche...am vazut o bunica pe tv paprika, in emisiunea bunicute dulci care a facut aceasta prajitura. ea a spus ca e de pe vremea bunicii ei...tre sa fie f buna

elena1988 1

08.02.2011, 10:43

DanaColtor13 1

23.04.2019, 15:02

Da ,și eu am incercat-o și ceva nu e bine.Cantitatea de unt este egala cea defaina.Nu știu dece se dau retete greșite.Și asa ingredientele sunt scumpe

rodicaspring 1

11.03.2023, 21:12

este gresit, Pentru aluatul fraged:

500 g faina alba tip 000
250 g unt cu min 80% grasime
150 g zahar pudra
4 galbenusuri
un praf de sare
zahar vanilat
coaja de lamaie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Buturuga