Desert prajitura gemi de placere

de Constelatialeu in Prajituri, 2 Noi 2018 | 9836 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

02.11.2018, 15:54

buna buna

Lau 1

02.11.2018, 15:59

place

Bucataras 1

02.11.2018, 16:22

M-ai turmentat

Constelatialeu 1

02.11.2018, 16:26

Aoleu, asa fara alcoolice, te turmentezi doar din vorbe ?

Merisor 1

02.11.2018, 17:00

Periculoasă prăjitura asta dacă se geme )

Merisor 1

02.11.2018, 17:03

Ne bat vecinii în țeava de la calorifer )

Gherca Daniela 1

02.11.2018, 17:42

mirela0911 1

02.11.2018, 18:09

M-as baga la o prajitura din asta!

Constelatialeu 1

02.11.2018, 18:58

Merisor, le ceri bani vecinilor ca asculta ce gemeti voi.....)

Constelatialeu 1

02.11.2018, 18:58

Multumesc, dragutilor !

katty 1

02.11.2018, 19:19

Daca e cu nuca, ness si gemi de caise nu ai cum sa nu gemi!

- Andreea - 1

02.11.2018, 19:21

Pana fac eu...mai bine trimite tu o bucatica

diaconta 1

02.11.2018, 20:17

Cum am zis,eu n-am afrodisiace de-astea )))

Rahela Velicu 1

02.11.2018, 22:30

dantes 1

03.11.2018, 06:50

Super!

Panacris 1

03.11.2018, 17:02

Rocsi 1

03.11.2018, 20:10

Decat sa gem de placere, mai bine imi dai cate bucati de prajitura sa le savurez si eu!

UrsanMihaela 1

10.12.2018, 17:31

o prajitura pe gustul meu!

lucy2002 1

26.01.2020, 12:46

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de cereale