Desert prajitura Kinder Pingui

de Ligia Bxl in Prajituri, 3 Iul 2013 | 110868 vizualizari

COMENTARII (66)

Ligia Bxl 1

07.10.2013, 16:54

babi

Nykola 1

08.10.2013, 11:46

de cat e tava?

Ligia Bxl 1

17.11.2013, 11:12

tava e dreptunghiulara,nu e patrata

Giana 1

04.06.2014, 10:29

La favorite

miky20088 1

15.09.2014, 18:54

am si eu o intreabare,la glazura cum se procedeaza.se pun toate pe foc sau pe bain mare?vreau sa o fac dar mi-e sa nu gresesc.

Ligia Bxl 1

15.09.2014, 20:31

Se pune la bain marie, daca observi ultima poza acea ustensila cu ciocolata se pune deasupra unei craticioare cu apa sa ai spor

Ligia Bxl 1

15.09.2014, 20:36

ATENTIE glazura nu se pune fierbinte peste frisca , ca se topeste

miky20088 1

15.09.2014, 23:46

multumes frumos pt lamuriri.

deny902 1

18.10.2014, 21:53

In crema se pune si intaritor sau doar frica si zaharul.
Multumesc.

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 22:43

eu nu am pus intaritor dar cred ca nu strica

ilinca_rox 1

16.12.2014, 08:42

imi place mult o sa incerc sa o pregatesc ... poate chiar de sarbatori :-b d

Ligia Bxl 1

16.12.2014, 09:55

Ilinka cred ca o sa o mai fac si eu tot de sarbatori,merci :*

jolygina 1

16.12.2014, 11:10

arata bestial

mitzuka 1

16.12.2014, 12:31

spune-mi te rog ce dimensiune are tava ?

ianculubita 1

16.12.2014, 14:49

mmmm,ce bine arata si ce buna este!!

Ligia Bxl 1

16.12.2014, 15:25

tava ce am folosit-o era dreptunghiulara si avea cam 40/32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si cirese