Desert prajitura Krem a la Krem

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 7 Iun 2013 | 52526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • Un plic Crème Olé ciocolata Dr.Oetker
  • Un praf de sare
  • Crema:
  • 200 ml frisca
  • 200 ml lapte rece
  • un plic de Crème Olé vanilie Dr. Oetker
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Krem a la Krem:

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai bate putin. Se adauga treptat galbenusurile, iar la final plicul de Crème Olé. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptorul preincalzit. Se lasa la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.


Crema: Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza pana se intareste compozitia.


Glazura: Intr-o cratita se topesc toate ingredientele, iar apoi se lasa sa se raceasca putin.


Asamblare: Se pune blatul pe o planseta. Peste blat se toarna crema si se pune la frigider pana preparam glazura. Se scoate prajitura de la frigider si se toarna glazura.

 

TIPS-URI

1

Este foarte important ca prajitura sa fie rece cand se toarna glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

diaconta 1

24.11.2014, 09:12

La multi ani Oana !!!

oana_pisicutza16 1

29.11.2014, 15:05

multumesc

Rahela Velicu 1

27.12.2017, 11:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de iaurt cu visine si crema de vanilie