Desert prajitura pufoasa cu caise, coacaze si nuca

de Constelatialeu in Prajituri, 16 Aug 2020 | 2004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua ( cica de la gaini nestresate, poate doar stresate de un cocos nebun din dragoste)
  • 8 linguri de zahar
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • caise, coacaze rosii si nuca prajita
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu caise, coacaze si nuca:

Mai intai am pregatit toate ingredientele sa le am la indemana. Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile cu zaharul vanilat si uleiul le-am mixat bine, albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. Am adaugat galbenusurile in bezea, amestecand cu miscari lente de jos in sus, la final am incorporat faina cernuta, amestecand tot cu miscari lente de jos in sus. Am tapetat o tava cu hartie de copt ( 24 /36 cm ) si am turnat compozitia in tava, deasupra am pus caisele taiate in bucati mai mici, coacazele rosii si nuca prajita si taiata grosier. Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade, este gata cand incepe sa se rumeneasca frumos si trece testul scobitorii. Am scos tava din cuptor si am lasat sa se raceasca bine apoi am portionat-o. Lins-prelins cu gura-n jos, simplu, pufos si delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu caise, coacaze si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

17.08.2020, 20:40

Ador pufoseniile astea!

Panacris 1

17.08.2020, 21:51

Yamyyyy, yamyyyy!

Rahela Velicu 1

19.08.2020, 11:06

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

3594 puncte

Rocsi

3278 puncte

robert_b

3217 puncte

Gherca Daniela

3045 puncte

mihaelar63

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Coaste de porc glazurate
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

de oanapl 7

ieri la 22:17

Piept de pui cu gogosari in sos

de Rocsi 9

ieri la 19:15

Cartofi cu sunculita, gratinati

ieri la 18:25

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu visine