Desert prajitura rasturnata cu rubarba, capsuni si visine

de oanapl in Prajituri, 28 Mai 2019 | 2896 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

28.05.2019, 20:31

Am incercat si eu rubarba in dulceata, nu m-a impresionat, raman la clasice....

Rocsi 1

28.05.2019, 20:45

Merisor 1

28.05.2019, 21:21

Ce bunătate de prăjitură!

MotanLaOale 1

28.05.2019, 21:25

oanapl 1

28.05.2019, 23:08

Va multumesc!

oanapl 1

28.05.2019, 23:09

Dulceata n-am incercat-o Cleme. Imi imaginez ca e destul de acrisoara. Tot clasicele sunt si preferatele noastre.

RODIMUR 1

28.05.2019, 23:29

Nu știu cum este rubarba, dar îmi închipui că este bună, de vreme ce ai făcut o prăjitură...

mihaelar63 1

29.05.2019, 02:01

O combinatie deosebita

-Licurici- 1

29.05.2019, 08:38

Ce prajitura aromata!

vasimur 1

29.05.2019, 09:21

Rahela Velicu 1

29.05.2019, 14:24

oanapl 1

29.05.2019, 20:20

Vă mulțumesc tuturor de aprecieri!

oanapl 1

29.05.2019, 20:22

Rubarba e acrișoară Rodica. Ar merge cu alte fructe dulci. Din păcate căpșunile de pe piață sunt destul de acrișoare. Dacă pui suficient de mult zahăr iese o prajitură delicioasă.

RODIMUR 1

29.05.2019, 20:37

Mulțumesc, Oana! Cred că voi încerca, într-o zi...!

cristeena20 1

30.05.2019, 17:46

Nu am incercat niciodata rubara. Dar cred ca e buna...cand am ocazia o sa incerc prajitura ta arata super bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu cirese