Desert prajitura rasturnata cu rubarba, capsuni si visine

de oanapl in Prajituri, 28 Mai 2019 | 707 vizualizari

COMENTARII (15)

Constelatialeu 1

28.05.2019, 20:31

Am incercat si eu rubarba in dulceata, nu m-a impresionat, raman la clasice....

Rocsi 1

28.05.2019, 20:45

Merisor 1

28.05.2019, 21:21

Ce bunătate de prăjitură!

MotanLaOale 1

28.05.2019, 21:25

oanapl 1

28.05.2019, 23:08

Va multumesc!

oanapl 1

28.05.2019, 23:09

Dulceata n-am incercat-o Cleme. Imi imaginez ca e destul de acrisoara. Tot clasicele sunt si preferatele noastre.

RODIMUR 1

28.05.2019, 23:29

Nu știu cum este rubarba, dar îmi închipui că este bună, de vreme ce ai făcut o prăjitură...

mihaelar63 1

29.05.2019, 02:01

O combinatie deosebita

-Licurici- 1

29.05.2019, 08:38

Ce prajitura aromata!

vasimur 1

29.05.2019, 09:21

Rahela Velicu 1

29.05.2019, 14:24

oanapl 1

29.05.2019, 20:20

Vă mulțumesc tuturor de aprecieri!

oanapl 1

29.05.2019, 20:22

Rubarba e acrișoară Rodica. Ar merge cu alte fructe dulci. Din păcate căpșunile de pe piață sunt destul de acrișoare. Dacă pui suficient de mult zahăr iese o prajitură delicioasă.

RODIMUR 1

29.05.2019, 20:37

Mulțumesc, Oana! Cred că voi încerca, într-o zi...!

cristeena20 1

30.05.2019, 17:46

Nu am incercat niciodata rubara. Dar cred ca e buna...cand am ocazia o sa incerc prajitura ta arata super bine!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Tabita _

8081 puncte

mihaelar63

6118 puncte

mirela0911

5306 puncte

-Licurici-

5012 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba taraneasca de purcel
  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere cu visine si crema de lamaie