Desert prajitura "Triumf"

de Teo in Prajituri, 6 Noi 2011 | 138483 vizualizari

COMENTARII (59)

gaby_duceag 1

06.11.2011, 14:46

Arata BESTIAL!

diaconta 1

06.11.2011, 14:52

mi-a ramas gandul la ea de cand am vazut-o si la Andreea
arata exceptional

alinutzika 1

06.11.2011, 14:54

arata minunat!

MIUTA 1

06.11.2011, 15:02

Ce bine arata
Imi place pun reteta la favorite

lacrimioara 1

06.11.2011, 15:15

super arata interesant trebuie sa o incerc si eu

diana_k 1

06.11.2011, 15:30

arata foarte faina prajitura

brunetica 1

06.11.2011, 15:58

super, imi place

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 16:34

Mi se pare ca seamana izbitor cu reteta mea, care e originala, nu din reviste de 20-30 de ani, http://pasiunepentrubucatarie.blogspot.com/2011/10/prajitura-cu-mousse-de-ciocolata-alba.html

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 16:36

nu mi se pare corect ca daca modifici putin cantitatile sa nu specifici ca e dupa reteta mea, si daca e din revista as vrea sa vad si eu poza cu reteta din revista, caci eu nu am mai vazut niciunde acest gen de plat, si culmea e aceeasi idee si de crema, cu ciocolata alba

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 16:49

* blat

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 16:54

si nu vreau sa acuz de nimic, dar vreau dovada cu poza retetei in revista, pentru ca eu nici nu eram pe lume in anul ala asa ca imi cer scuze daca chiar exista in reteta, dar eu nu cred pana nu vad dovada

Angelina_Elena 1

06.11.2011, 17:20

ce frumoasa este

LUK 1

06.11.2011, 17:21

hm..imi place cum arata...ar fi bine s afaci o poza revistei si sa o atasezi reteti ca sa nu mai fie discutii

Rocsi 1

06.11.2011, 17:24

mai este excelenta...

Lau 1

06.11.2011, 17:24

am trecuto la favo

Teo 1

06.11.2011, 17:50

vai , ce rau imi pare,Bitza!nu as fi vrut nicio clipa sa te supar! nu am vazut reteta ta;am sa caut; pentru mine e tot una sa spun unde am gasit-o; mi-ar fi fost atat de simplu sa spun numele tau...!si acum 20-30 se faceau prajituri bune, iar eu chiar din acea perioada''cobor''!

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 18:18

Teo am zis ca imi cer scuze, dar eu vreau sa vad o poza pentru ca dincolo de faptul ca nu ai trecut numele meu( care nu este asa important), eu am afirmat ca este o reteta originala, in special blatul, pentru ca ideea mi-a venit fara sa o fi vazut in vreo revista sau blog, si nu vreau sa creada lumea ca sunt mincinoasa asa ca vreau poza ca sa ma conving. Mi se pare prea mare coincidenta: blat cu piscoturi, numai din albus, fara galbenusuri, crema de vanilie plus ciocolata alba, eu am pus reteta pe blog in data de 31.10.2011,tu cu aproape o sapt mai tarziu....deci imi pare rau si am marea rugaminte sa atasezi poza cu reteta, nu cred ca e imposibil, probabil ca o ai la indemana, daca ai folosit-o recent.
Multumesc

Pasiune pentru bucatarie 1

06.11.2011, 18:19

si nu am zis ca pe acea vreme nu se faceau prajituri bune, dupa parerea mea, cred ca atunci erau mult mai bune pentru ca erau mai bio, nu am zis ca eu am inventat prajiturile

Teo 1

06.11.2011, 18:28

de unde am pornit si unde am ajuns...!ieri am facut curatenie in podul casei si am dat peste sacii cu reviste; am rasfoit cateva si am gasit aceasta reteta;am rupt pagina si pe urma nu am dat atata importanta; dar daca tii neaparat, am sa rog pe cineva sa ma ajute!

Bunica 1

06.11.2011, 18:46

La cat esti de priceputa in prepararea dulciurilor, si nu numai, cred ca este delicioasa!

Teo 1

06.11.2011, 18:51

Bunica, multumesc! ma doare capul de situatia creata!

Cris2711 1

06.11.2011, 19:54

mirela0911 1

06.11.2011, 20:06

Vai cat de bine arata si sigur e delicioasa

Dana Cristea - pusikmea 1

07.11.2011, 07:44

arata demential!!!!!!!!!

danakarin 1

07.11.2011, 07:58

ce idee reusita combinatia cu piscoturi !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Triumf