Desert prajituri de post cu mango si banana

de oanapl in Prajituri, 1 Apr 2017 | 1497 vizualizari

 

retete de post economice
Pentru aceasta reteta, m-am inspirat de pe blogul Paulei Gafitescu.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 100 ml suc de portocale proaspat stors
  • 1 mango bine copt
  • 1 banana
  • 60 ml ulei
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajituri de post cu mango si banana:

Amesteci faina cu un praf de sare, praful de copt si bicarbonatul. Uleiul il amesteci bine cu zaharul, pana cand zaharul se dizolva complet.

Mango il cureti de coaja si ii tai toata pulpa. Pui in blender pulpa de mango, banana si sucul de portocale. Mixezi ingredientele pana obtii o crema.

Amesteci fructele cu uleiul, apoi torni totul peste ingredientele uscate. Omogenizezi compozitia, dar nu exagerezi cu mixarea.

Preincalzesti cuptorul la foc mediu. Pregatesti 12 forme de briose sau de minic chec sau mini-guguluf. Umpli formele cu compozitie, pana la 3/4 din capacitate. Coci prajiturele timp de 30 de minute.


Dupa ce opresti focul, le mai lasi 5 minute in cuptor, apoi le transferi pe un gratar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajituri de post cu mango si banana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

oanapl 1

02.04.2017, 22:01

Rocsi 1

03.04.2017, 18:44

oanapl 1

03.04.2017, 22:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancarica de dovlecei cu soia
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura pufoasa cu crema de ciocolata