Desert rulada cu gem de caise

de anca_rm in Dulciuri, 21 Apr 2017 | 776 vizualizari

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

21.04.2017, 11:37

buna

MotanLaOale 1

21.04.2017, 12:05

Constelatialeu 1

21.04.2017, 12:13

Delicioasa mai ales cu gemete din astea din caisa....

noiinbucatarie 1

21.04.2017, 12:16

Lau 1

21.04.2017, 12:57

Bunica 1

21.04.2017, 13:39

Minunată!

Gherca Daniela 1

21.04.2017, 17:30

Bun

Rocsi 1

21.04.2017, 20:33

Imi plac mult ruladele!

katty 1

21.04.2017, 21:42

Preferata mea, desi o fac destul de rar. Simpla si buna!

miki_a 1

21.04.2017, 23:45

Foarte bună!

GeorgiG 1

22.04.2017, 08:56

Îmi plac ruladele!

mirela0911 1

23.04.2017, 19:41

Ce frumoasa e!

dantes 1

25.04.2017, 17:02

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu migdale si crema ganache