Desert sarlota de vanilie cu tapioca

de RuxyRux in Dulciuri, 10 Apr 2019 | 2919 vizualizari

 

Pentru pofta de dulce, o sarlota rapida si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 100 ml lapte
  • 160 gr. zahar
  • 60 gr. faina de tapioca
  • 30 gr. amidon
  • 30 gr. faina
  • vanilie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert sarlota de vanilie cu tapioca:

Laptele se pune pe foc mic impreuna cu vanilia si zaharul, se infierbanta, amestecand usor.

Intr-un vas se amesteca laptele( 100 ml) cu faina de tapioca, cu amidonul, cu faina si se toarna compozitia peste laptele fierbinte, se amesteca sa lasa sa dea in clocot si se tine pe foc mic in jur de 5 minute.

 Se pregatesc 4 boluri si cu polonicul se toarna sarlota cat este fierbinte.

Sarlota se tine la rece pana se intareste si se decoreaza cu fructe la alegere sau se lasa simpla.

Este delicioasa oricum.

Va invit sa o probati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert sarlota de vanilie cu tapioca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mirela0911 1

12.04.2019, 09:28

Ce desert minunat si aromat!

dantes 1

12.04.2019, 12:19

Buna!

laura_n 1

17.04.2019, 14:30

Ce desert delicios ai facut, Ruxu! Chiar mi-ai facut pofta si daca nu ma insel, am si ce trebuie sa fac teroristilor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu fructe de padure