Desert tarta cu piersici si afine

de GeorgiG in Prajituri, 25 Iul 2020 | 598 vizualizari

 

Retete de vara

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 375 g faina
  • o lingurita praf de copt
  • o jumatate lingurita sare
  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 7 piersici
  • Suc de lamaie
  • 50 g faina
  • 80 g zahar
  • Scortisoara, nucsoara
  • 100 g afine
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta cu piersici si afine:

Pentru aluat am amestecat faina cu zaharul, sarea, praful de copt, untul si oul. Trebuie sa rezulte un aluat sfaramicios. Am oprit mai putin de un sfert din acest aluat, restul l-am pus intr-o tava cu hartie de copt, l-am presat usor si am introdus tava la rece.

Am curatat piersicile de coaja ( nu-mi place puful de pe coaja), le-am taiat felii, le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am amestecat cu faina, putina scortisoara pudra si zaharul. Eu nu am avut nucsoara. Am asezat feliile de piersici peste aluatul din tava, am distribuit afinele peste piersici si la final restul de aluat .

Am introdus tava la cuptor pana s-a rumenit usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta cu piersici si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

abstract01 1

27.07.2020, 23:43

katty 1

29.07.2020, 12:26

oanapl 1

22.08.2020, 13:58

Delicioasă!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu capsuni si ciocolata alba