Desert Tiramisu

de Lau in Torturi, 27 Ian 2021 | 853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g mascarpone
  • 100 g zahar
  • 4 galbensuri
  • 200 ml frisca
  • esenta de vanilie
  • 50 ml lichior de migdale
  • 300 ml cafea tare
  • 400 g piscoturi
  • 1 lingura pudra cacao
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Galbenusurile le-am mixat cu zaharul cca 5 min pana ce au crescut in volum si s-au deschis la culoare.


Adaugam mascarponele in 2 transe(eu am folosit 2 cutii de 250 g)si mixam cateva secunde pana ce se omogenizeaza,adaugam esenta de vanilie si liciorul de migdale,omogenizam.


Separat mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul,adaugam peste crema de mascarpone si mixam cateva secunde pana ce se omogenizeaza.


Pe un platou adaugam un strat de crema,care va fi baza prajituri.


Insiropam piscoturile in cafeaua rece si putin indulcita si adaugam peste crema.


Adaugam 1/2 crema ramasa,alt rand de piscoturi si deasupra am facut moate de crema.


Am dat la rece 2 ore,dupa care am decorat cu piscoturi trectute prin ciocolata pe margine si am pudrat cu cacao.


TIPS-URI

1

Eu am adaugat inelul de la tava de copt, pentru am fi mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

30.01.2021, 09:41

mirela0911 1

31.01.2021, 11:37

Buuun!

Panacris 1

01.02.2021, 16:56

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele cu cartofi si chimen

de katty 6

la 09:30

Supa crema de ciuperci Pleurotus

de Bunica 7

ieri la 18:41

Creier macilaresc

de Ksenya 5

ieri la 16:09

RETETA RECOMANDATA
Tort cu trandafiri (cu crema mascarpone si jeleu de afine)