Desert tort cu capsuni

de Oana in Torturi, 24 Mai 2009 | 40584 vizualizari

 

Este foarte racoritor, usor de preparat, nu se coace, nu se fierbe nimic, super potrivit pentru zilele calduroase. Inventie proprie :) pentru cand ai pofta de ceva dulce!

 

INGREDIENTE

  • un pachet cu piscoturi
  • 500 g branza de vaci
  • 8 linguri cu zahar pudra
  • 50 g unt
  • 2 fiole esenta de vanilie
  • 300 g capsuni
  • un plic Creme Ole de vanilie
  • 400 ml lapte rece
  • un plic de jeleu pentru tort
  • capsuni pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort cu capsuni:

Intr-o forma de tort cu pereti detasabili asezam un rand de piscoturi.

Mixam cele 300 g de capsuni cu 2 linguri de zahar pudra, pana obtinem un piure fin. Punem cate o lingura de sos peste fiecare piscot. Pastram restul de sos.

Intr-un bol mixam branza de vaci cu untul moale pana devine pufoasa, adaugam restul de zahar pudra (sau dupa gust) si esenta de vanilie.

Asezam crema de branza peste piscoturi, nivelam frumos, apoi turnam restul de sos de capsuni. Pe marginea formei am pus felii de capsuni.

Asezam al doilea rand de piscoturi, deasupra crema de vanilie preparata dupa instructiunile de pe plic, apoi ornam cu felii de capsuni.

Preparam si jeleul asa cum scrie pe plic si il turnam peste tort. Lasam la rece 3-4 ore.

 

PS: L-am taiat dupa vreo ora si ceva, nu mai aveam rabdare si inca nu era intarit :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

crysady 1

12.06.2011, 14:41

vrem si noi!!

ralu_ca 1

08.04.2014, 20:09

excelent !!

rianna 1

10.04.2014, 15:48

pot pune branza mascarpone?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de crema de unt si ciocolata

pe 28.05 la 15:55

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2901 puncte

 Merisor

1100 puncte

Ksenya

1056 puncte

mirela0911

1000 puncte

trifadalia

812 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pink Cake ( Tort roz )