Desert tort de post

de Constelatialeu in Torturi, 15 Mar 2019 | 493 vizualizari

 

Retete de post creative

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu foi de napolitana rotunde ( 4 maro,4 albe)
  • Umplutura
  • 250 g margarina rama
  • 1 borcan de 375 g Pasta de alune crocanta SanoVita
  • 2 banane coapte cca 220 g
  • 90 g ciocolata amara Poiana
  • 1 borcan de 400 g cu dulceata de zmeura
  • 200 g biscuiti pettite beure de post
  • 100 g zahar
  • 120 g nuca macinata
  • 100 g rahat colorat
  • 50 g stafide aurii
  • Glazura
  • 90 g ciocolata neagra Poiana
  • 20 ml ulei
  • Decor cubulete mici de rahat colorat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de post:

Am pus in vasul robotului biscuitii, bananele, pasta de alune si dulceata de zmeura si am mixat 2-3 minute, n-am vrut sa se sfarame de tot biscuitii, am vrut sa ramana bucatele mai mari. Rahatul colorat il taiem cubulete micute. Intr-o craticioara topim margarina cu zaharul si ciocolata apoi o incorporam in amestecul din vasul robotului, adaugam si nuca macinata si la final incorporam rahatul si stafidele. Pe un platou asezam prima foaie de napolitatana, am inceput cu o foaie maro, am intins o parte din umplutura si am asezat o foaie de napolitatana alba, am procedat la fel alteranad foile de napolitana, umplutura am incercat s ao impart in parti aproximativ egale, ultima foaie a fost una alba. Dupa fiecare foaie pusa am presat usor sa se faca priza intre foaie si umplutura. La final am topit ciocolata si am amestecat-o cu ulei apoi am turnat-o peste tort, deasupra am ornat cu bucatele de rahat colorat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

miki_a 1

16.03.2019, 05:13

Deosebit!

dantes 1

17.03.2019, 10:06

Super!

Panacris 1

18.03.2019, 14:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată  "SOMN UȘOR "

ieri la 16:00

Desert budinca de gris, cu gem de gutui și jeleu de portocale

de RODIMUR 5

ieri la 11:10

Placinta frageda cu branza si marar

ieri la 10:24

Foietaj cu ciuperci - de post

pe 21.03 la 19:32

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de banane si mousse de ciocolata