Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400

de Rahela Velicu in Torturi, 13 Apr 2018 | 10343 vizualizari

COMENTARII (34)

- Andreea - 1

13.04.2018, 16:15

La cat mai multe retete

RODIMUR 1

13.04.2018, 16:18

Bravo! Foarte frumos, Mimi! Felicitări și cât mai multe rețete!

Rahela Velicu 1

13.04.2018, 16:22

Multumesc frumos!

vasimur 1

13.04.2018, 16:28

Fix pe gustul meu!

katty 1

13.04.2018, 16:35

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

Rahela Velicu 1

13.04.2018, 16:35

Multumesc!

Rahela Velicu 1

13.04.2018, 16:35

Ancutsa 1

13.04.2018, 16:53

Minunat! Felicitari si la mai multe!

Rahela Velicu 1

13.04.2018, 16:54

Merci!

Lau 1

13.04.2018, 17:40

Felicitari si la cat mai multe retete

mirela0911 1

13.04.2018, 18:24

Ce tot frumos! Felicitari si la cat mai multe retete!

MotanLaOale 1

13.04.2018, 19:18

Gheorghita_T 1

13.04.2018, 19:37

Delicios!

Rocsi 1

13.04.2018, 21:03

Imi place ca ai pus foarte multe fructe! Felicitari pentru toate retetele si succes pe mai departe!

Rahela Velicu 1

13.04.2018, 21:24

Multumesc mult!

Corinuta 1

13.04.2018, 22:39

Frumos și bun! Bravo!

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 07:44

Merci, Corina!

dantes 1

14.04.2018, 09:14

Delicios! Felicitari!

navidad_2017 1

14.04.2018, 09:31

Fara doar si poate delicios, dar mai ales facil de preparat! Asta-i un tort la care m-as incumeta si eu... intrebare: zahar nu se pune deloc?

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 11:13

Multumesc! Eu zahar nu am pus deloc, dar acum fiecare cu gustul sau: daca considerati necesar, adaugati zahar pudra in crema de frisca cu iaurt.

navidad_2017 1

14.04.2018, 13:28

Multumesc si eu ptr raspuns! Nici iaurtul nu a fost indulcit? Si daca nu, oare e suficienta "dulceata" fructelor si a piscoturilor insiropate cu zeama din compot? Noi nu iubim dulciurile prea dulci, dar chiar fara zahar, imi e un pic teama sa nu dau gres (nu-s mare specialista la "prajiturit" cu adaugat ingrediente "dupa gust"!)

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 15:12

Frisca eu am folosit Creme patisserie de la Meggle si este indulcita suficient. A iesit potrivit de dulce tortuletul.

navidad_2017 1

14.04.2018, 15:16

... acum am inteles... Multumesc, inca o data!

Rahela Velicu 1

14.04.2018, 19:37

Cu placere!

diaconta 1

14.04.2018, 22:28

Minunat! Felicitari pentru toate retetele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar