Desert trandafiri cu mere

de oanapl in Mancaruri de post, 21 Mar 2017 | 866 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj
  • 3 mere
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri scortisoara
  • zeama de la 1/2 de lamaie
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert trandafiri cu mere:

Tai merele in sferturi, le scoti cotoarele, apoi le tai felii subtiri. Le pui intr-o cratita si le acoperi cu apa. Adaugi 2 linguri de zahar si zeama de lamaie si le pui la fiert. Cand incep sa fiarba, le mai dai 2 clocote si le dai deoparte. Scoti feliile de mar pe un prosop absorbant si le lasi la racit.


Intinzi foaia de aluat de foietaj, presari zaharul ramas ( cantitatea de zahar se poate mari sau micsora, dupa preferinta) si scortisoara.


Aluatul de foietaj sa nu fie dezghetat complet, se lucreaza mai usor.

Tai fasii de aluat de 1.5 cm. Dupa ce presari zaharul pe foaia de aluat, treci de 2 ori cu sucitorul peste foaie. Zaharul se va lipi mai bine si nu se va imprastia la rulat. Pe fiecare fasie pui felii de mar, usor suprapuse, apoi rulezi cat mai strans posibil.


Fiecare rulou il asezi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Introduci tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se rumenesc rulourile.


Pudrezi cu zahar dupa ce s-au racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert trandafiri cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

miki_a 1

25.03.2017, 17:44

kytz 1

26.03.2017, 23:15

buni!

oanapl 1

26.03.2017, 23:38

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura frageda cu mere, de post