Diamante din foietaj cu branza si fructe

de Corinuta in Prajituri, 22 Sep 2016 | 827 vizualizari

 

Deserturile simple si rapide stiti deja, sunt preferatele mele! 

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 250 g branza cremoasa
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 pumn afine proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diamante din foietaj cu branza si fructe:

Se amesteca branza cu zaharul si vanilia, daca va place mai dulce puneti mai mult zahar sau indulcitor, sau ce folositi.


Se taie foaia de aluat in patrate aproximativ egale, in functie de marimea foii. Merg si mai dreptunghiulare, nu e musai sa le masurati, faceti "dupa ochi" :))


Pe colturile opuse se taie marginile aluatului cam la un cm, asa cum vedeti in poze adica nu chiar din capat pana in capat. Partea asta e cam greu de explicat, dar se petrec marginile taiate una peste alta.


In rombuletul formar se aseaza o lingura de branza si cateva afine. Eu am lucrat direct pe foaia de copt am luat-o cand am terminat de umplut foietajele si am asezat-o in tava.


Se coc 15-20 de minute pana se rumenesc usor pe margini. Dupa ce se racesc pe pot pudra cu zahar praf.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

folositi ce fructe va plac sau aveti la indemana, doar nu puneti bucati prea mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Diamante din foietaj cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Corinuta 1

25.09.2016, 22:30

Xandrinne 1

26.09.2016, 22:02

Simplu, dar de efect!

mihaelar63 1

13.12.2016, 00:00

Ce dragute

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca si fulgi de porumb