Dinti de negru

de divainbucatarie in Prajituri, 13 Noi 2010 | 4754 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE BLAT:

  • 4 galbenusuri,
  • 200g faina,
  • 200g zahar,
  • 150g unt,
  • 3 linguri cacao,
  • 200ml lapte,
  • 1 praf de copt,
  • 1 plic de zahar vanilat

INGREDIENTE BEZEA:

  • 4 albusuri,
  • 200 g zahar 

INGREDIENTE CREMA:

  • 4 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 150 g zahar,
  • 100g unt

INGREDIENTE TOPPING:

  • 1 ciocolata topita amestecata cu 30g unt.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinti de negru:

Pentru blat amestecam toate ingredientele si le dam la cuptor 40 de minute la 180°C.Cat timp se coace blatul noi preparam crema.  Punem sa fiarba la foc mic laptele cu cacao si zahar pana se topeste zaharul, amestecand incontinuu.

Dupa racire se adauga 100g unt si se intinde pe blat. Facem si bezeaua din albusuri si zahar. Cand este gata o punem peste crema, iar peste bezea punem toppingul de ciocolata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinti de negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:05

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!!!

nadina73 1

14.11.2010, 11:47

pipa e tare de tot5f

divainbucatarie 1

14.11.2010, 16:16

Face parte din recuzita... noroc cu finul meu care fumeaza pipa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2387 puncte

Catalina L

1636 puncte

Rocsi

1387 puncte

oanapl

1334 puncte

 Merisor

1100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars