Dinti de negru

de divainbucatarie in Prajituri, 13 Noi 2010 | 2368 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE BLAT:

  • 4 galbenusuri,
  • 200g faina,
  • 200g zahar,
  • 150g unt,
  • 3 linguri cacao,
  • 200ml lapte,
  • 1 praf de copt,
  • 1 plic de zahar vanilat

INGREDIENTE BEZEA:

  • 4 albusuri,
  • 200 g zahar 

INGREDIENTE CREMA:

  • 4 linguri lapte,
  • 2 linguri cacao,
  • 150 g zahar,
  • 100g unt

INGREDIENTE TOPPING:

  • 1 ciocolata topita amestecata cu 30g unt.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinti de negru:

Pentru blat amestecam toate ingredientele si le dam la cuptor 40 de minute la 180°C.Cat timp se coace blatul noi preparam crema. Punem sa fiarba la foc mic laptele cu cacao si zahar pana se topeste zaharul, amestecand incontinuu.


Dupa racire se adauga 100g unt si se intinde pe blat. Facem si bezeaua din albusuri si zahar. Cand este gata o punem peste crema, iar peste bezea punem toppingul de ciocolata.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dinti de negru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

divainbucatarie 1

14.11.2010, 10:05

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!!!

nadina73 1

14.11.2010, 11:47

pipa e tare de tot5f

divainbucatarie 1

14.11.2010, 16:16

Face parte din recuzita... noroc cu finul meu care fumeaza pipa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ciocolatoasa alb-negru