Dobos cu cascaval si sunca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 25819 vizualizari

 

Un aperitiv foarte rapid de realizat, gustos si deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de cascaval (Hohland)
  • 8 felii de sunca presata
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos cu cascaval si sunca:

Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu grija se taie cubulete. Se orneza dupa plac si se infige cubuletul cu o scobitoare. Se lasa la frigider cal putin o ora inainte de servire.

 

TIPS-URI

1

Se pot face cate straturi vreti :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Oana 1

03.10.2009, 21:51

Hi, hi, astea s-au terminat mai repede

elena1988 1

04.03.2011, 09:43

deyutzky 1

18.12.2012, 12:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval