Dobos cu cascaval si sunca

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 29909 vizualizari

 

Un aperitiv foarte rapid de realizat, gustos si deosebit!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii subtiri de cascaval (Hohland)
  • 8 felii de sunca presata
  • 50 g unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos cu cascaval si sunca:

Untul se lasa la temperatura camerei pana se poate intinde usor. Se unge o felie de cascaval cu unt, intr-un strat foarte subtire, apoi se aseaza feliile de sunca. Se aseaza alternativ straturile, apoi se taie marginile cu un cutit bine ascutit si cu grija se taie cubulete. Se orneza dupa plac si se infige cubuletul cu o scobitoare. Se lasa la frigider cal putin o ora inainte de servire.

TIPS-URI

1

Se pot face cate straturi vreti :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

COVRIGI POLONEZI

ieri la 14:05

Reteta de prajitura de Februarie

pe 05.02 la 20:48

Reteta de paine fara framantare

pe 05.02 la 20:02

Reteta de Pirojki cu cartofi

de Caty 2

pe 29.01 la 13:39

Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2141 puncte

oanapl

1030 puncte

Rocsi

828 puncte

dantes

721 puncte

 Merisor

700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada apertiv cu crema de branza albastra si sunca