Dorada cu malai la cuptor si garnitura de orez

de nadina73 in Peste, 23 Mai 2010 | 9169 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

23.05.2010, 18:52

ela 1

23.05.2010, 18:56

nadina prea multe feluri deodatama ingras

nadina73 1

23.05.2010, 18:57

rocsi vi ce zici?

nadina73 1

23.05.2010, 18:58

ela incet sa nu iti fie iarasi rau de la stomac

Rocsi 1

23.05.2010, 18:59

ela sunt in spatele tauuuu...sincer nu imi placve pestele vin pentru celelalte bunatati

nadina73 1

23.05.2010, 19:08

ok rocsi nici o problema daca vi tie iti fac carne de pui,curcan,porc.............numai haide

Sylvia 1

23.05.2010, 19:56

Bestial arata 5 furcu' si de la mine, ai bucatarit nu gluma, bravo !!!

madi_marin 1

23.05.2010, 20:48

chiar ca arata foarte bine .... . nu am incercat sa fac peste in crusta de malai la cuptor, dar e o idee super...

nadina73 1

23.05.2010, 21:01

multumes sylvia

nadina73 1

23.05.2010, 21:02

incearca madi macar unde putem sa mai evitam prajlile ca si asa mancam destule eeeeee-uri

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:01

o idee tare buna.........cand faci peste te rog sa te gandesti si la mine, stii ca imi place tare mult............5 furcu si...............aplauze..............

mena29 1

24.05.2010, 16:58

Mai poti sa gatesti atata? Cinci fufculite

nadina73 1

25.05.2010, 00:10

medi dar cand l.-am facut ma gandeam la tine nu ai sughitat

nadina73 1

25.05.2010, 00:12

mena e si o placere si o necesitate,sincer mie tara drag bucataria si mai ales daca as avea si un depozit langa mine ,cred ca nici noaptea nu as dormi, as sat numai in bucatrie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crap prajit cu chiftelute de malai si pasta de usturoi cu chilly