Dovleac Pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 6 Feb 2011 | 3979 vizualizari

 

Dupa ce am incercat morcovii pai a trebuit sa incerc si asta!Acelasi gust cu cartofii dulci prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac Pai:

 

Se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat. 

Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac Pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.02.2011, 13:55

dovleacul este bun

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

vanilla,mie asa mi-au placut ca am taiat restul de dovleac sa mai fac o tava diseara le-a placut si la copii mult

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

s-a dat si motanel la dovleac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac