Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancarica gustoasa si sanatoasa
Legumele spalate si tocate/ feliate se calesc in putin ulei cu apa , apoi adaugam 4 cani cu apa si sare/delikat. Lasam sa fiarba, iar cand legumele sunt moi si supa clocotinda adaugam orezul. Mestecam usor din cand in cand, pentru a nu se lipi orezul . Focul trebuie sa fie mic, iar vasul neacoperit. Daca orezul s-a umflat si supa s-a absorbit, adaugam spanacul ( eu am avut rondele congelate) si lasam sa mai dea 2-3 clocote.
Oprim focul, presaram patrunjel verde, acoperim vasul si lasam acoperit 20 minute.
Servim ca atare sau ca garnitura,( cu un praf de piper, pentru cine doreste ).
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult