Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 16954 vizualizari

 

Piticul meu adora dovleacul si marul copt! de cateva ori i-am pus si gutuie coapta in piure si a fost si mai bun! Este ideal pentru masa de la ora 10 a bebelusului.

 

INGREDIENTE

  • un mar mediu (sau doua mere mici)
  • o bucata de dovleac, un patrat cam de 7 cm
  • un sfert de gutuie, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni:

Fructele le spalam, fara a le decoji si  le invelim in hartie pentru copt, apoi le asezam intr-un vas pentru copt. Le punem apoi la cuptor cam jumatate de ora. Le verificam cu o furculita si daca intra usor in dovleac inseamna ca sunt gata. Miezul de la dovleac si mar, eventual si gutuie le mixam cu branzica de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

09.07.2009, 23:24

Mama, dar ce bun ee! ma rugam de Stef sa-mi lase si mie putin, dar el halea tot

danangie 1

19.05.2010, 08:03

Buna . Sunt Danangie, vroiam sa stiu....bucata de dovleac o tai bucatele? Sau o lasi asa intreaga?

Oana 1

21.05.2010, 21:24

Cand o coc? bucata o las intreaga.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mar copt