Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 13287 vizualizari

 

Piticul meu adora dovleacul si marul copt! de cateva ori i-am pus si gutuie coapta in piure si a fost si mai bun! Este ideal pentru masa de la ora 10 a bebelusului.

 

INGREDIENTE

  • un mar mediu (sau doua mere mici)
  • o bucata de dovleac, un patrat cam de 7 cm
  • un sfert de gutuie, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni:

Fructele le spalam, fara a le decoji si le invelim in hartie pentru copt, apoi le asezam intr-un vas pentru copt. Le punem apoi la cuptor cam jumatate de ora. Le verificam cu o furculita si daca intra usor in dovleac inseamna ca sunt gata. Miezul de la dovleac si mar, eventual si gutuie le mixam cu branzica de casa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

09.07.2009, 23:24

Mama, dar ce bun ee! ma rugam de Stef sa-mi lase si mie putin, dar el halea tot

danangie 1

19.05.2010, 08:03

Buna . Sunt Danangie, vroiam sa stiu....bucata de dovleac o tai bucatele? Sau o lasi asa intreaga?

Oana 1

21.05.2010, 21:24

Cand o coc? bucata o las intreaga.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9330 puncte

RODIMUR

8940 puncte

Rocsi

4600 puncte

Constelatialeu

3880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv placinta cu branza de vaci
  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de gutui

ieri la 22:17

Gem de struguri

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Mar copt