Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni

de Oana in Mancare copii, 2 Mai 2009 | 17084 vizualizari

 

Piticul meu adora dovleacul si marul copt! de cateva ori i-am pus si gutuie coapta in piure si a fost si mai bun! Este ideal pentru masa de la ora 10 a bebelusului.

 

INGREDIENTE

  • un mar mediu (sau doua mere mici)
  • o bucata de dovleac, un patrat cam de 7 cm
  • un sfert de gutuie, optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni:

Fructele le spalam, fara a le decoji si  le invelim in hartie pentru copt, apoi le asezam intr-un vas pentru copt. Le punem apoi la cuptor cam jumatate de ora. Le verificam cu o furculita si daca intra usor in dovleac inseamna ca sunt gata. Miezul de la dovleac si mar, eventual si gutuie le mixam cu branzica de casa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac si mar copt cu branza de vaci- de la 5 luni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

09.07.2009, 23:24

Mama, dar ce bun ee! ma rugam de Stef sa-mi lase si mie putin, dar el halea tot

danangie 1

19.05.2010, 08:03

Buna . Sunt Danangie, vroiam sa stiu....bucata de dovleac o tai bucatele? Sau o lasi asa intreaga?

Oana 1

21.05.2010, 21:24

Cand o coc? bucata o las intreaga.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mar copt