Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman

de kamy in Mancaruri cu carne, 18 Oct 2010 | 5128 vizualizari

 

Puneam si gulii dar nu am gasit azi in piata

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari mici
  • 3 ardei mici
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 4oo gr.carne tocata
  • orez
  • bulion sau pasta de rosii
  • sare,piper,zahar,faina
  • frunze de telina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman:

Pregatim carnea tocata:taiem o ceapa mica marunt,spalam bine o mana de orez si le amestecam in carnea tocata,punem sare,piper si o canita de suc de rosii.

Scoatem cotorul si samburii de la gogosari si ardei,rosiile le scobim si lasam numai marginea carnoasa,dovleceii la fel si le umplem toate cu carnea tocata.

In vasul roman(eu am folosit ca baza capacul ca e mai incapator)punem ce am scos din rosii tocat marunt,un ardei si un gogosar taiate cubulete mici(eu am mai pus si o bucata de dovlecel care mi-a ramas)iar peste legumele umplute.Punem o cana de apa,1 cana de bulion,o foaie de dafin,frunze de telina,sare,piper si capacul.Bagam vasul in cuptor si aprindem focul.

Dupa 40 min scoatem vasul din cuptor,luam capacul si intr-o cana punem 2-3 ling.de faina,3 ling.de zahar,bulion si amestecam bine dupa care adaugam peste legume.introducem vasul in cuptor ptr inca 10 min fara capac.

pofta buna!

TIPS-URI

1

vasul roman inainte de folosire se tine in apa de seara pana a doua zi sau cel putin 3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei, ardei, gogosari, rosii umplute in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

kamy 1

06.12.2010, 17:42

Cris2711 1

30.01.2011, 19:33

Kamy stii ca mie imi place sa caut comorile voastre de pe la arhiva,de pe vremea cand nu eram eu pe aici si uite asa gasesc delicatese

kamy 1

03.02.2011, 01:34

cris....esti buna de ...spioana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

pe 17.09 la 19:53

Reteta de tigaie cu arome si emotii de toamna

pe 17.09 la 19:37

Reteta de sapun de casa cu menta si lavanda

pe 16.09 la 22:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1481 puncte

Rocsi

1376 puncte

MotanLaOale

1214 puncte

oanapl

1044 puncte

Ina

Ina 6

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de vita la CrockPot