Dovlecei in crusta din fulgi de porumb

de lucy2002 in Mancaruri de legume, 28 Sep 2019 | 263 vizualizari

 

Anul acesta dovlecelul a fost nelipsit de pe masa noastra. L-am gatit in diferite feluri... iar zilele astea m-am gandit sa-l fac pane folosind fulgi de porumb, vreau sa va spun, ca a iesit foarte bun, baietilor mei le-a placut enorm.
Va recomand sa probati si voi reteta si sigur o sa va placa mai ales celor care adora „crispy strips.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 4 oua
  • fulgi de porumb
  • 2 linguri faina alba
  • condimente: piper, busuioc, boia dulce, praf de usturoi si sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in crusta din fulgi de porumb:

Dovlecelul spalat si curatat de coaja se feliaza si se presara cu sare. Il vom pune intr-o strecuratoare sa se scurga de apa.( dureaza aproximativ 30-40 minute)


Fulgi de porumb i-am maruntit la robot si i-am amestecat ce cele doua linguri de faina alba.


Ouala le-am mixam bine cu condimente, luam cate o felie de dovlecel il trecem prin compozitia de ou iar apoi prin fulgi de porumb amestecati cu faina, pe o parte si pe alta si-l asezam in tigaia cu ulei ferbinte. Se prajesc pe ambele parti pe foc potrivit spre tare, se scot pe un platou in care am pus 2-3 servetele pentru a absorbi surplusul de ulei.


Noi i-am servit cu sos tartar.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

29.09.2019, 10:34

Buni!

Rocsi 1

29.09.2019, 18:10

Imi plac foarte mult, ca sunt asa crocanti!

Rahela Velicu 1

29.09.2019, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu dovlecei