Dovlecei la cuptor

de Zamfira in Mancaruri de legume, 21 Aug 2012 | 11436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 100 g. faina
  • 1 praf de copt
  • 50 g. unt topit
  • sare
  • 1 lingurita curry
  • 150 gr. branza telemea sau cascaval
  • unt pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Curatam dovleceii, ii spalam si ii taiem rondele foarte subtiri. 

Pregatim compozitia in care vom pune rondele de dovlecei.

Amestecam ouale cu faina, praful de copt, sare, unt topit, 100 ml. smantana si curry. Amestecam dovleceii cu aceasta compozitie si-i punem intr-o tava unsa cu unt. Deasupra punem restul de smantana 100 ml. si branza rasa.

Timp de coacere: 60 minute (foc mediu spre mare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu orez,branza si cascaval