Dovlecei pane

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2012 | 2858 vizualizari

 

sursa bitza

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 3 oua
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii nu foarte groase. Le saram si le asezam pe servetele de bucatarie

Batem ouale cu sare si piper, adaugam berea si faina (aluatul sa fie putin mai gros ca cel de la clatite). La final adaugam si patrunjelul tocat marunt,

Intr-o tigaie incalzim uleiul foarte bine,

Dovleceii uscati ii trecem prin aluat si se pun in uleiul incalzit. Ii intoarcem pe cealalta parte sa se faca.

Ii scoatem pe o farfurie tapetata cu servetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu cascaval ras