Dovlecei turcesti umpluti cu legume

de Gusti in Mancaruri de post, 23 Ian 2010 | 12815 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras 1

23.01.2010, 14:50

PS, am trecut la mincaruri de post, chiar daca am ras cascaval peste ...

ela 1

23.01.2010, 15:53

dupa ce l-ai mancat pe bietul curcan,ai baut si coniac.acum te pocaiesti si tii post?

Bucataras 1

23.01.2010, 16:01

Eh, ce sa fac si eu....! ca omul muncitor...

mihaelar63 1

23.01.2010, 16:11

si eu vreau !!! chiar sunt haiosi
locul acestei retete este la favorite
cat despre post ,, mai bine mai tarziu decat niciodata ""

Bucataras 1

23.01.2010, 16:14

meritul e al dovlecelului asta rotund

Adinuta 1

23.01.2010, 16:25

eu n-am vazut asa dovlecei intr-adevar foarte draguti si daca sunt si numai cu legume, sigur imi plac

Teo 1

23.01.2010, 18:35

Nici nu am mai vazut astfel de dovlecel, dar este foarte haios si cred ca au fost foarte gustosi si usori, fara carne!

rivka 1

23.01.2010, 18:49

foarte frumosi...asta e reteta zilei!

Bucataras 1

23.01.2010, 19:32

au iesit dementiali, ghiveciul a fost delicios servit in ei ...

Oana 1

23.01.2010, 19:41

Foarte frumosi sunt Nici eu nu am mai vazut asa dovledei, sunt haiosi foc

ana 1

23.01.2010, 20:13

Sunt tare dragalasi,copii ar fi foarte incantati sa aibe asa dragalasenii in farfurie!

Miha 1

23.01.2010, 22:21

gaby_duceag 1

27.01.2010, 22:33

sanatos,in primul rand!..cezar ar cere si carne pe langa)).eu nu,vreau asa

Sylvia 1

28.01.2010, 14:39

Extraordinar de bine arata !!!! Sunt mare fan legume umplute, mai ales retete fara carne. Sunt si aici acesti dovlecei,dar sunt de culoare verde inchis.

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Zucchini cu mozzarella la cuptor