Dovlecei umpluti cu legume si carnati

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2009 | 2517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 carnati mai subtirei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 4 ciuperci champignon
  • 3 linguri de orez
  • patrunjel verde
  • sare, piper, boia
  • 1 cub Knorr de ciuperci
  • 1 ou
  • Sos:
  • 5 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura pasta gulas
  • 2 cuburi Knorr smantana si patrunjel
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu legume si carnati:

Carnatii se taie feliute si se lasa la prajit intr-o tigaie fara ulei. Se adauga ceapa si ardeiul tocate, apoi ciupercile si cubul Knorr. Se lasa putin la calit, apoi se adauga orezul, condimentele si patrunjelul verde tocat. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu oul.
Intre timp se prepara sosul. Se dau cateii de usturoi prin presa si se calesc in putin ulei. Se adauga sosul de rosii, pasta gulas, apa ochiometric si cuburile Knor, apoi mararul tocat.
Dovleceii se taie in patru, se curata pe interior si se umplu. Se aseaza intr-un vas yena si se toarna sosul peste. Se dau la cuptor, iar din cand in cand se scot si se mai toarna din sos peste ei. Cand orezul este fiert sunt gata.

Din pacate nu am mai ajuns la fac o poza de final :(

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 28 %
499.99 lei
359.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel cu cascaval