Dovlecel cu iaurt natural

de Cris2711 in Mancaruri de legume, 7 Sep 2013 | 2869 vizualizari

 

O mancare foarte usoara,plina de vitamine si saraca in calorii,deci ce sa ne mai dorim:D

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei marime medie
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa alba sau rosie
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • ierburi aromate dupa gust
  • 3 linguri iaurt natural
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu iaurt natural:

Intr-o oala mica se pune ceapa la calit in putin ulei de masline.


Cand s-a calit, se adauga dovlecelul taiat cubulete si ardeiul taiat marunt.


Se pune apa ,pana acopera dovlecelul si se lasa la fiert.


Cand fierbe se adauga sarea,piperul si sucul de rosii.


Apoi se adauga ierburile aromate preferate.


Se lasa sa fiarba 1 ora ,la foc mic.


Cand este gata ,se adauga iaurtul natural.


Se serveste calda.

 

TIPS-URI

1

ierburi aromate pe gustul fiecaruia

2

usturoi

3

iaurt natural

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu iaurt natural" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

simona72 1

10.09.2013, 22:07

ce bine arata si tare gustoasa!!

Cris2711 1

11.09.2013, 01:04

Laurici,Diuta,Simonici

loredanaaa 1

16.09.2013, 23:54

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana