Dovlecel pane

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2015 | 2458 vizualizari

COMENTARII (19)

Gicuta 1

16.07.2015, 15:07

Bya Ralu 1

16.07.2015, 15:09

delicios

-Licurici- 1

16.07.2015, 15:17

bun, bun

Merisor 1

16.07.2015, 15:44

Ce bine arata!

Oana 1

16.07.2015, 16:12

Auzi, dar nu sunt multe 12 oua?? pentru un dovlecel?

delia64 1

16.07.2015, 16:13

MotanLaOale 1

16.07.2015, 16:29

1-2 oua, probabil

Andra_Constantinescu 1

16.07.2015, 16:34

Oana, sa stii ca atatea au intrat...n-am diluat cu apa ca sa fie mai gros. Si in plus ouale pe care le-am avut eu sunt mai mici decat cele cumparate.
Mama zicea ca trebuia sa pun si apa ca sa iasa mai pufoase, dar mie mi-au placut mai mult asa

Andra_Constantinescu 1

16.07.2015, 16:49

Motan, cu 1-2 oua chiar n-aveam ce sa fac pentru ca a fost si dovlecelul mare. Poate voi dati dovlecelul prin faina si apoi doar il ungeti cu ou, dar eu am facut ca o gogoasa

MotanLaOale 1

16.07.2015, 18:57

Gogoasa sa fie

reisnaor_2006 1

16.07.2015, 19:10

Gherca Daniela 1

16.07.2015, 19:40

Ina 1

16.07.2015, 19:52

si mie-mi intra multe oua cand fac ceva pane

Panacris 1

16.07.2015, 20:00

Ei chiar 12 ouă mi se pare mult, dar or fi fost oușoare de găină pitică Oricum sunt tare buni dovleceii pane mai ales cu sos de usturoi

Rocsi 1

16.07.2015, 20:40

Sunt preferatii mei!

Xandrinne 1

17.07.2015, 10:55

mirela0911 1

17.07.2015, 12:38

diaconta 1

17.07.2015, 20:41

Eeeeeiii asa-mi plac si mie.
Daca amesteci ouale cu faina,e nevoie de multe oua.
Bravo!!!!

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:04

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

Gem de gutui la slow cooker Crock Pot

pe 24.10 la 20:44

Paine cu cartofi coapta la vasul din ceramica Crock Pot

pe 24.10 la 20:02

Paste cu sunculita si oua

pe 24.10 la 19:31

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca de dovlecei cu branza