Dovlecel pane

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2015 | 1394 vizualizari

 

Am pregatit ieri pentru bunica un dovlecel pane. Au fost necesare 12 oua, noroc ca are bunica multe gaini la tara.

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel tanar, fara seminte (circa 750g);
  • 12 oua;
  • 12 linguri faina;
  • sare.
  • In plus:
  • ulei pentru prajit.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul de coaja, se spala, se feliaza, se pune intr-un castron si se da cu sare, lasandu-se sa se inmoaie timp de cel putin o ora.


Dupa aceea, intr-un alt castron se pun ouale, faina si putina sare si se mixeaza. Se incalzeste uleiul din tigaie, se scufunda feliile de dovlecel in aluat si se pun in tigaie. Se prajesc pe ambele parti. Se scot pe o farfurie cu un prosop de bucatarie absorbant.


Se servesc atat calzi, cat si reci.

 

TIPS-URI

1

Puteti pune si marar in aluat.

2

Se pot servi cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mirela0911 1

17.07.2015, 12:38

diaconta 1

17.07.2015, 20:41

Eeeeeiii asa-mi plac si mie.
Daca amesteci ouale cu faina,e nevoie de multe oua.
Bravo!!!!

Andra_Constantinescu 1

17.07.2015, 22:04

Multumesc tuturor!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane